- Обсмажування: Сіті, Фулл Сіті, Віденська
- Країна походження: Гондурас
- Регіон: Оланчо
- Спосіб заварювання: зерно, фільтр, джезве, чи як еспресо.
- Спосіб обробки: Washed / washed.
- Зерна вирощені на висоті від 1100 до 1600 м.
2.Brazil Santos – ця кава має смак шоколаду, горіхів, цитрусу, какао.
- Спосіб приготування: Еспресо, джезва (кава на піску), френч-прес.
- Обсмажування: Сіті, Фулл Сіті.
- Країна: Бразилія.
- Регіон: Південь штату Мінас-Жерайс і Сан-Паулу.
- Спосіб обробки: Unwashed.
- Висота проростання: 600-1200 м.
3. Ethiopia Djimmah – кава, що нагадає вам смак чорного чаю, горіхів, цитрусу/тютюну, спецій та карамелі.
- Ця кава обсмажується у стилях Віденська та Фулл Сіті.
- Країна походження: Ефіопія
- Регіон: Оромія.
- Спосіб обробки: Unwashed.
- Зерна вирощені на висоті від 1700-1900 м.
4.Columbia – кава, що нагадає вам смак зеленего яблука, винограду, кісточкових фруктів та сухофруктів.
- Спосіб приготування: фільтр, еспресо, гейзер, джезва.
- Обсмажування: Сіті, Фулл Сіті.
- Країна: Колумбія
- Регіон: Antioquiа
- Спосіб обробки: Washed
- Висота проростання: 1000-1500 м.
5.Ethiopia Sidamo – кава, має що після смак квітів, цитрусу, чаю, фруктів.
- Спосіб приготування: Гейзер, Фільтрована кава, Фреч-прес, Джезва.
- Обсмажування: Коричнева, Сіті.
- Країна: Ефіопія.
- Регіон: Сидама.
- Спосіб обробки: Washed.
- Висота проростання: 1600-1900 м.