Задавайте вопросы в Telegram Задавайте вопросы в Viber
Kenya
Arabica 100%
Країна – Кенія.
Спосіб заварювання: фільтр, френч-прес, турка, чашка, гейзер.
Смак: ягоди, шовковиця, яблуко, абрикос, какао.
Спосіб приготування: фільтр, френч-прес, турка, чашка, гейзер.
Обсмажування: Сіті, Фулл Сіті.
Країна: Кенія.
Регіон:  Кіаірія.
Спосіб обробки: washed.
Висота проростання: 1500-2100 м.
Kenya
Кава з Кенії — це справжня насолода для поціновувачів яскравого, кислотного профілю з винятковою чистотою смаку. Її часто вирощують на висоті від 1500 до 2100 метрів у тіні гір Кенії та Абердар, що забезпечує повільне дозрівання ягід і насичені фруктові ноти. Типові смаки кенійської кави — це смородина, цитрусові, томат, ожина, іноді з винним або чаєподібним відтінком. Завдяки митому обробленню зерен, кенійська кава вирізняється чистотою й інтенсивністю смаку, що робить її унікальною на світовому ринку.