Задавайте вопросы в Telegram Задавайте вопросы в Viber
Ethiopia Sidamo
Indonesia 80/20
Смак: Квітковий, цитрус, чай, фрукти / гіркий, терпкий з горіховими та хлібними нотками.

Спосіб приготування: Еспресо, капсули, гейзер.
Обсмажування: Сіті, Фул Сіті.
Країна: Ефіопія / Індонезія.
Регіон: Сидама / Калімантан.
Спосіб обробки: Washed / unwashed.
Висота проростання: 1600-1900 м. / 500-1100м.
Ці чудові кавові зерна вирощуються в регіоні Сидама, південній частині Ефіопії.
Регіон відомий ідеальними кліматичними умовами для вирощування кави, а саме висота зростання 1600 — 1900 метрів, необхідна кількість опадів, ідеальна температура повітря, і родюча земля. Даний сорт кави є митим (ферментується і очищається з використанням води). Має 4−12 дефектів на 300 грам по градації SCAE. Кавові зерна Сидамо грейд 2, високої якості, з унікальним, тонким квітковим (жасмін) та цитрусовим ароматом і ароматом спецій (бергамот, ваніль). Смак з ідеальною фруктовою кислинкою, приємною гіркуватістю і різноманітністю солодких відтінків.
Відмінний сорт робусти вирощеної на тропічних лісах Індонезії.
Дуже насичений, з довгим післясмаком, напій. Смак терпкий, гіркий, терпкий з горіховими та хлібними нотками. Дуже міцний сорт. Дає густу пінку. Відмінно підходить для складання купажів.
Родзинка цього сорту в тому, що в ньому відчувається невластива для робусти кислинка. І хоча вона мінімальна і розпізнати її дуже складно, але вона все-таки є.