Спосіб приготування: Гейзер, Фільтрована кава, Фреч-прес, Джезва. Обсмажування: Коричнева, Сіті. Країна: Ефіопія. Регіон: Сидама. Спосіб обробки: Washed. Висота проростання: 1600-1900 м.
Ці чудові кавові зерна вирощуються в регіоні Сидама, південній частині Ефіопії.
Регіон відомий ідеальними кліматичними умовами для вирощування кави, а саме висота зростання 1600 — 1900 метрів, необхідна кількість опадів, ідеальна температура повітря, і родюча земля. Даний сорт кави є митим (ферментується і очищається з використанням води). Має 4−12 дефектів на 300 грам по градації SCAE. Кавові зерна Сидамо грейд 2, високої якості, з унікальним, тонким квітковим (жасмін) та цитрусовим ароматом і ароматом спецій (бергамот, ваніль). Смак з ідеальною фруктовою кислинкою, приємною гіркуватістю і різноманітністю солодких відтінків.